VAM Formació   /   Màrquetting, fidelització al client i tècniques de protocol   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula

Màrquetting, fidelització al client i tècniques de protocol

Tècniques de ventes
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 250€     
Objectius
"No es ven més el millor producte o servei , sinó el que millor sap vendre" . Aquesta màxima , en el món de la venda , és simplement una realitat . Per un petit error es pot escapar una venda , d'aquí la importància de conèixer les tècniques que dins del màrqueting es dirigeixen a aconseguir tancar una venda . Aquest curs eminentment pràctic , ens descobreix tots els aspectes que un professional de la venda ha de dominar des de la planificació , comunicació , el contacte , la presentació , etc . , Fins com superar les objeccions o impediments que sorgeixen en el procés de venda . " El client és el més important" . Sens dubte , un bon eslògan que , d'una manera o altra, moltes empreses ho expressen en els seus missatges publicitaris . Però "del dit al fet ..." S'està preparat tècnicament per realment donar el millor servei als nostres clients ? La resposta està en aquest curs que li prepara per dotar-lo de major fluïdesa en les relacions interpersonals , conèixer millor a cada tipus de clients, corregir els errors , atendre les reclamacions , etc . Un bon servei als clients és avui dia un avantatge competitiu que diferència en el mercat .

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Programacio a mida
Teòric31 Desembre
Temari
 • Aspectes bàsics de la venda

 • La planificació

 • La comunicació

 • Contacte o aproximació

 • Presentació i demostració

 • Les objeccions I

 • Les objeccions II

 • Tècniques davant les objeccions

 • El tancament de la venda

 • Altres models de vendes
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Programacio a mida
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.