VAM Formació   /   Alimentació i restauració   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula

Alimentació i restauració

Taller de tapes creatives i cocteleria molecular
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic

Durada:
Teoria: 9 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 150€     
Objectius
Va dirigit a les persones inquietes i amb voluntat d’aprendre noves tècniques i tendències de les dues àrees mes creatives i originals de la restauració, com son les tapes i els còctels ( començar i finalitzar una festa-celebració )
Taller teòric i pràctic on s’elaboraran nou aperitius amb l’ús de noves tècniques i tecnologies i sis còctels dels anomenats moleculars

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Programacio a mida
Teòric31 Desembre
Temari
 La primera sessió parlarem del concepte tapa creativa, explicarem tècniques per transformar tapes clàssiques i re inventar-les mantenint l’estètica del gust ( Vintage & actualitat )
El Gintònic, reflexió i coneixement, tècnica i servei
- Exemples pràctics i receptes divertides
 La segona sessió, Master class de pastes ( Wong Toon, cataifi, filo, brick ) Com cuinar-los i com interpretar-los,
Els Aple, els combinats de moda.
- Exemples pràctics i receptes divertides
 La tercera sessió parlarem de les espumes, els aires i el gel sec de com aplicar-los i la seva tècnica amb aperitius.
Explicarem el concepte de cocteleria molecular i com aplicar-hi aquestes tècniques.
- Exemples pràctics i receptes divertides
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Programacio a mida
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.