VAM Formació   /   Formació vial (Centre Acreditat CAP 4950)   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Accés a aula

Formació vial (Centre Acreditat CAP 4950)

TRANSPORT DE CARRETERA: CAP. FORMACIÓ CONTÍNUA RENOVACIÓ
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 35 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable
Preu treballadors/autònoms: 275€     
Objectius
-Desenvolupar la formació contínua de reciclatge necessària per conservar el CAP necessari per a la conducció per vies públiques espanyoles de vehicles d'empreses establertes en qualsevol estat membre de la Unió Europea.
-Desenvolupar l'article 7.2 del Reial Decret 1032/2007, pel que es regula la qualificació inicial i la formació continua dels conductors de determinats vehicles destinats al transport per carretera.
Les TAXES del carnet no estan incloses en el preu, cal abonar 60€ en concepte de taxes per emissió del carnet de CAP.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Torredembarra
Psg de l`Estació 10 A
Teòric06 Novembre
15:00 - 22:15
Aula Torredembarra
Psg de l`Estació 10 A
Teòric07, 08 Novembre
08:00 - 15:15
Aula Torredembarra
Psg de l`Estació 10 A
Teòric13 Novembre
15:00 - 22:15
Aula Torredembarra
Psg de l`Estació 10 A
Teòric14 Novembre
08:00 - 15:15
Temari
Segons normativa : Els continguts que s'estableixen a l'apartat B de l'annex 1 del Reial Decret 1032/2007, pel que es regula la qualificació inicial i la formació continua dels conductors de determinats vehicles destinats al transport per carretera.

Podran accedir al curs aquelles persones que hagin obtingut el carnet de conduir C i D abans de la data:

C: 31 de setembre de 2009
D: 31 de setembre de 2008
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 877 073 729 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Torredembarra
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.