Alimentació i restauració, SECTORIAL (formació subvencionada)
|
|
TALLER DE REBOSTERIA |
|
Modalitat: Presencial (Exclosos treballadors de l'Administració Pública)
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
|
|
|
· Formació subvencionada
|
Objectius
Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric | | 08 Juny al 05 Juliol | | 17:00 - 20:00 | |
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric | | 06 Juliol
| | 17:00 - 19:00 | |
Temari
1. Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria. Productes de rebosteria
1.1. Masses batudes
1.2. Cremes i farcits
1.3. Pastissos clàssics.
1.4. Assortit de braços.
1.5. Masses escaldades.
1.6. Especial merenga.
1.7. Diferents tipus d’elaboració amb massa de full.
1.8. Cocció i acabat de peces de full.
1.9. Elaboració de mousses amb pasta bomba, crema anglesa i merenga italiana.
1.10. Decoració i acabat.
2. Ofertes de rebosteria, aprovisionament intern i control de consums.
2.1. Matèries primeres en pastisseria: tipus, emmagatzematge, conservació i manipulació
2.2. Aplicació de les tècniques de fred per la millora de la producció .
2.3. Adaptació de las fórmules i processos d’ elaboració per a la congelació - descongelació de productes.
2.4. Optimització de la producció
3. Seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria.
4. A totes les elaboracions té en compte:
4.1. Formulació i procés d’elaboració. Determinació del punt de muntatges, batut i consistència,característiques de cada elaboració.
4.2. Anomalies més freqüents, causes i possibles correccions.
Conservació i higiene.
Identificació dels productes finals adequats per a cada especialitat
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació