Alimentació i restauració, SECTORIAL (formació subvencionada)
|
|
CUINA SALUDABLE |
|
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
|
|
|
· Formació subvencionada
|
Objectius
Segons informes de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), “una dieta saludable ajuda a protegir-nos de la malnutrició en totes les seves formes, així com de les malalties no transmissibles, com la diabetis, les cardiopaties, els accidents cerebrovasculars i el càncer”. Per això en aquest curs, us volem ensenyar les seves tècniques i importància.
- Adquirir les principals nocions de dietètica i nutrició basades en aliments reals.
- Descobrir receptes estacionals saboroses amb varietat de sabors, textures i colors.
- Comprendre com crear un menú complet i equilibrat.
- Tenir criteri a l'hora d'escollir els aliments i material de cuina.
Preparar i presentar els plats més significatius de les cuines regionals d'Espanya i de la cuina internacional.
Preparar i presentar diferents tipus de plats de les cuines regional, nacional i internacional, que resultin atractius per als clients i s'ajustin als objectius econòmics de l'establiment.
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric\Pràctic | | 03 Octubre
| | 17:00 - 20:00 | |
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric\Pràctic | | 04 Octubre
| | 17:00 - 20:30 | |
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric\Pràctic | | 17 Octubre
| | 17:00 - 20:00 | |
| Aula NO CUINO - Torredembarra C/ Filadors 15 Torredembarra | | Teòric\Pràctic | | 18, 24, 25 Octubre
| | 17:00 - 20:30 | |
Temari
1. Introducció a una alimentació equilibrada i saludable
2. Criteris per a una bona selecció d'aliments reals
3. Regles d'or per compondre els teus plats
4. Proteïna, animal - vegetal (més enllà de crear estructures, funció biorreguladora i de defensa)
5. Fonts d'energia saludables: hidrats de carboni complexos, endolcidors recomanables
6. Greixos bons i greixos dolents
7. Aliments medecina, algues, ferments i súper aliments
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació