Si ets empresa i vols bonificar el cost de la formació pels treballadors en actiu selecciona l’opció
Objectius
Els continguts d'aquest curs van dirigits principalment a les persones que puguin estar en contacte amb aliments, ja sigui en la preparació, elaboració, cultiu i venta d’aliments.
Aquesta formació és obligatòria en tots els sectors alimentaris segons el Real Decret 109/2010 de 5 de febrer.
Contingut del curs
- Definicio dels treballs-coneixement de la situació
Cadena dels aliments
Manipulador d' aliments
Contaminació dels aliments
Malaltia / intoxicacions
- Riscos i mesures preventives generals
Identificació de riscos
Evaluació de riscos-planificació de les activitats des del punt de vista preventiu
Mesures preventives generals
Mesures preventives especifiques
Producció i transport
Compra, recepció i emmagatzement
Manipulació i preparació de matèries primeres
Manipulador d' aliments
Establiments
Productes químics, neteja, desinfecció, control de plagues...
Carniceria
Peixateria
Hosteleria, bars i restaurants
Magatzems de fruita,verdura...venda al major
- Primers auxilis, emergència i evacuació
Primers auxilis
Emergència i evacuació
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat