Carnet manipulació d'aliments

  Formulari requerit - Formulari formació programada  

Si ets empresa i vols bonificar el cost de la formació pels treballadors en actiu selecciona l’opció


Característiques
Modalitat
Presencial
Lloc teoria
Programació a mida
Hores teoria
4h

75,00€
(Exempt d'IVA)


Objectius

Els continguts d'aquest curs van dirigits principalment a les persones que puguin estar en contacte amb aliments, ja sigui en la preparació, elaboració, cultiu i venta d’aliments.
Aquesta formació és obligatòria en tots els sectors alimentaris segons el Real Decret 109/2010 de 5 de febrer.

Contingut del curs

  • Definicio dels treballs-coneixement de la situació


Cadena dels aliments
Manipulador d' aliments
Contaminació dels aliments
Malaltia / intoxicacions

  • Riscos i mesures preventives generals


Identificació de riscos
Evaluació de riscos-planificació de les activitats des del punt de vista preventiu
Mesures preventives generals
Mesures preventives especifiques
Producció i transport
Compra, recepció i emmagatzement
Manipulació i preparació de matèries primeres
Manipulador d' aliments
Establiments
Productes químics, neteja, desinfecció, control de plagues...
Carniceria
Peixateria
Hosteleria, bars i restaurants
Magatzems de fruita,verdura...venda al major

  • Primers auxilis, emergència i evacuació


Primers auxilis
Emergència i evacuació

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s


  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €