Cuina de temporada

  Formulari requerit - Formulari formació subvencionada  
  • Compartir :  
Categoria: Taller cuina
Data: 26/05/2025 - 03/06/2025

Formació subvencionada

Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 15 Torredembarra

Teòric\Pràctic
26, 27 Maig
02, 03 Juny
17:00h - 21:00h


Característiques
Modalitat
Presencial
Lloc pràctica
Aula No Cuino - Torredembarra
Total hores curs
30h
Hores pràctica
30h

Places disponibles: Si
Cant.


Objectius

Adquirir els coneixements, destreses i habilitats necessaris per elaborar les receptes principals, de la cuina de temporada.

Contingut del curs

Coneixement i aplicació de les normes d’higiene i manipulació específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració d’entrants.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració d’entrants.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels primers plats.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració de primers plats.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels plats principals.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració dels plats principals.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.

Propietats de les diferents postres lleugeres.
Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Alba Molas Gregorio

https://udpformacio.com/


  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €