Cuina de temporada

  Formulario requerido - Formulario formación subvencionada  
  • Compartir :  
Categoría: Taller cocina

Formació subvencionada

17:00h - 21:00h


Características
Modalidad
Presencial
Total horas curso
30h
Horas práctica
30h
Lugar práctica
Aula No Cuino - Torredembarra
Horario teoría
17 a 21h



Objectius

Adquirir els coneixements, destreses i habilitats necessaris per elaborar les receptes principals, de la cuina de temporada.

Contingut del curs

Coneixement i aplicació de les normes d’higiene i manipulació específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració d’entrants.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració d’entrants.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels primers plats.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració de primers plats.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.

Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels plats principals.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració dels plats principals.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.

Propietats de les diferents postres lleugeres.
Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Alba Molas Gregorio

https://udpformacio.com/

Formador/s

  
0
Cerrar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €
1. Darse de alta como usuario como:
  - PERSONA FÍSICA, en el caso de particulares.
  - PERSONA JURÍDICA, en el caso de empresas o autónomos.

2. Seleccionar el curso deseado.

3. En el caso de FORMACIÓN PROGRAMADA
Selecciona la opción: precio curso o precio empresa bonificado.
(ojo, solo se puede tramitar la bonificación para los trabajadores dados de alta en la empresa el primer día del curso).

4. Indicar el nº de personas a inscribir. Clicar en “empezar la inscripción” y, si todo es correcto, “confirmar inscripción”.

5. Rellenar los datos del ALUMNO. En caso de inscripciones múltiples, dispones de varias pantallas para cada persona a inscribir. Y ya puedes “confirmar el formulario y finalizar inscripción”. Recibirás un correo de confirmación de la inscripción.

6. En el caso de FORMACIÓN PROGRAMADA, en el apartado “Pago” hay que gestionar el pago del total del coste de la inscripción.
Recibirás la correspondiente factura para realizar la transferencia bancaria.
La inscripción quedará confirmada en el momento de recibir el pago.