Cuina de temporada
Formació subvencionada
Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 15 Torredembarra
Teòric\Pràctic
26, 27 Maig
02, 03 Juny
17:00h - 21:00h
Objectius
Adquirir els coneixements, destreses i habilitats necessaris per elaborar les receptes principals, de la cuina de temporada.
Contingut del curs
Coneixement i aplicació de les normes d’higiene i manipulació específiques per crisi sanitària.
Identificació dels principals productes de temporada.
Descripció i elaboració dels entrants de temporada.
Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració d’entrants.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració d’entrants.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels primers plats de temporada.
Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels primers plats.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració de primers plats.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració dels plats principals de temporada.
Propietats dels diferents ingredients a l’elaboració dels plats principals.
Realitzar les receptes principals en l’elaboració dels plats principals.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Descripció i elaboració de postres lleugeres de temporada.
Propietats de les diferents postres lleugeres.
Realitzar i elaborar les principals receptes de les postres lleugeres.
Definir les pautes per a un cuinat correcte.
Requisits participants
Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.
· Complir com a mínim algun dels següents requisits:
- Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
- Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
- Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.
- Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat