Elaboración de panes con fermentos naturales

  Formulario requerido - Formulario formación subvencionada  
  • Compartir :  
Categoría: Taller cocina
Fecha: 26/10/2026 - 03/11/2026

Formació subvencionada

Características
Modalidad
Presencial
Total horas curso
10
Lugar teoría
Aula No Cuino - Torredembarra

Cant.


Calendari curs

Dilluns 26 d'octubre de 17 a 20:30h

Dimarts 27 d'Octubre de 17 a 20:30h

Dilluns 3 de Novembre de 17 a 20h

 

Objectius

Aplicar la tècnica del ferment natural o massa mare a l'elaboració del pa reconeixent el sabor

Contingut del curs

  • Identificació de les matèries primeres i innovació al sector:

    • Valor nutricional del pa com a valor afegit
    • Canvis d'hàbits de consum
    • Utilització de farines ecològiques i integrals
    • Utillatge i maquinària necessaris
    • Normativa vigent

     

    Classificació dels diferents tipus de massa mare:

    • Massa mare liquida
    • Massa mare sòlida
    • Massa mare pastosa

    Aplicació de les tècniques d'elaboració dels pans amb massa mare:

    • Preparació, refrescos, conservació
    • Propietats de la massa mare
    • Diferents pans elaborats amb massa mare natural
    • Temps de fermentació i tipus de cocció
    • Conservació dels diferents productes
    • Acidesa i digestibilitat de les elaboracions

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

 

· Experiència professional, no es requereix.

 

· Altres

   - Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467 

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Alba Molas Gregorio

C.P Pastisseria i Confiteria

Gerent de UdPFormacio (Una de Postres Formació)

Formador/s

  
0
Cerrar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €
Si tienes problemas para hacer la inscripción, sigue las instrucciones aquí
1. Darse de alta como usuario como:
  - PERSONA FÍSICA, en el caso de particulares.
  - PERSONA JURÍDICA, en el caso de empresas o autónomos.

2. Seleccionar el curso deseado.

3. En el caso de FORMACIÓN PROGRAMADA
Selecciona la opción: precio curso o precio empresa bonificado.
(ojo, solo se puede tramitar la bonificación para los trabajadores dados de alta en la empresa el primer día del curso).

4. Indicar el nº de personas a inscribir. Clicar en “empezar la inscripción” y, si todo es correcto, “confirmar inscripción”.

5. Rellenar los datos del ALUMNO. En caso de inscripciones múltiples, dispones de varias pantallas para cada persona a inscribir. Y ya puedes “confirmar el formulario y finalizar inscripción”. Recibirás un correo de confirmación de la inscripción.

6. En el caso de FORMACIÓN PROGRAMADA, en el apartado “Pago” hay que gestionar el pago del total del coste de la inscripción.
Recibirás la correspondiente factura para realizar la transferencia bancaria.
La inscripción quedará confirmada en el momento de recibir el pago.