Normes d’higiene alimentària obligatòries pel sector alimentació (APPCC)
Si ets empresa i vols bonificar el cost de la formació pels treballadors en actiu selecciona l’opció
Objectius
L’APPCC es l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics. Té l’objectiu de desenvolupar sistemes que proporcionin un alt nivell de garanties sobre la seguretat dels alimnets i pretén substituir els sistemes de control de qualitat basats en l’estudi del producte dinal que no aporta massa seguretat.
Dirigit a professionals del sector alimentari, restauració, responsables de qualitat, formadors en seguretat alimentària, auditors de sistemes de qualitat, assessors d’empreses, integrants de l’equip de seguretat alimentària, tècnics de l’adminsitració, equip APPCC, responsables de producció...
La formació en Seguretat Alimentària és obligatòria segons el Reglament (CE) 852/2004 sobre Higiene en els productes alimentaris.
Contingut del curs
- Codi internacional recomanat de pràctiques - Principis generals d'higiene dels aliments
- Sistema d'anàlisi de perills i de punts crítics de control (HACCP) i directrius per a aplicar
- Principis per a l'establiment i l'aplicació de criteris microbiològics per als aliments
- Principis i directrius per a l'aplicació de l'avaluació de riscos microbiològics.
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat