Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Objectius
Objectius generals:
-Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.
Objectius específics:
-Conéixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
-Conèixer els requeriments de la legislació específica.
-Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.
Contingut del curs
1. Conceptes generals
1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació.
1.2. Intoleràncies 1.3. Al·lèrgies
1.4. L’anafilaxia
1.5. Situacions de risc
1.6. On trobem els al·lèrgens
2. Legislació sobre Informació Alimentària
2.1. Reglament UE 1169/2011
2.2. RD126/2015
3. Gestió del risc
3.1. Principis bàsics
3.2..Diagrama de gestió
3.3. Bones pràctiques
3.3. Contaminació creuada
3.4. Cartes i menús
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat
Formador/s
Anna Perez Curto
www.centacgroup.com
