Identificar les fonts de contaminaciķ dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentāria durant la preparaciķ, fabricaciķ, transformaciķ, elaboraciķ, envasament, emmagatzematge, transport, distribuciķ, ...
Els continguts d'aquest curs van dirigits principalment a les persones que puguin estar en contacte amb aliments, ja sigui en la preparaciķ, elaboraciķ, cultiu i venta d’aliments.
Aquesta formaciķ és obligatōria en tots els...
L’APPCC es l’Anālisi de Perills i Punts de Control Crítics. Té l’objectiu de desenvolupar sistemes que proporcionin un alt nivell de garanties sobre la seguretat dels alimnets i pretén substituir els sistemes de ...
Formaciķ a mida - Demana'ns pressupost
Preu curs
65,00€
Newsletter
Subscriu-te per comenįar a rebre la nostra Newsletter
Unsuscribe
Si vols deixar de rebre la nostra Newsletter opmle el teu mail i clica el botķ per enviar