Alˇlčrgies i intolerāncies alimentāries On line

  Formulari requerit - Formulari formaciķ subvencionada  
Característiques
Modalitat
Online
Hores teoria
6h

65,00€
(Exempt d'IVA)


Objectius

Objectius generals:

-Proporcionar els coneixements bàsics sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries.

 

Objectius específics:

-Conéixer la gestió dels al·lèrgens en la restauració col·lectiva per a la prevenció de reaccions adverses.
-Conèixer els requeriments de la legislació específica.
-Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.

Contingut del curs

1. Conceptes generals
1.1. Reaccions adverses a aliments: classificació.
1.2. Intoleràncies 1.3. Al·lèrgies
1.4. L’anafilaxia
1.5. Situacions de risc
1.6. On trobem els al·lèrgens
2. Legislació sobre Informació Alimentària
2.1. Reglament UE 1169/2011
2.2. RD126/2015
3. Gestió del risc
3.1. Principis bàsics
3.2..Diagrama de gestió
3.3. Bones pràctiques
3.3. Contaminació creuada
3.4. Cartes i menús

Documentaciķ administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s

Anna Perez Curto

Llicenciada en Ciència i  Tecnoliga dels aliments

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica

Centac GROUP

 


  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €