Baig cooking - cuina saludable i sostenible
Objectius
Reconèixer les bases de la cuina saludable i sostenible i els seus avantatges per a la salut i el medi ambient.
Contingut del curs
• Marc teòric: cuina saludable i sostenible
o Conceptes pràctics de cuina saludable i sostenibilitat
• Elaboració i organització en el procés de cuinat enfocat al “baig cooking”
o Selecció de matèries primeres de proximitat
o Selecció de matèries primeres de temporada
o Organització dels processos d’elaboració, per cuinar un sol dia i obtenir menús per a tota la setmana.
• Elaboració i tast de propostes de menús setmanals, amb la tècnica de “baig cooking”
o Organització dels processos d’elaboració
o Planificació de menú setmanal
o Elaboració de receptes per a tota la setmana
• Tècniques de conservació i envasat
o Envasat dels productes elaborats
Requisits participants
Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.
· Complir com a mínim algun dels següents requisits:
- Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
- Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
- Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.
- Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
· Experiència professional, no es requereix.
· Altres
- Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat
Formador/s
Alba Molas Gregorio
www.udpformacio.com