Objectius
La cuina vegana es caracteritza per no fer ús de cap producte d’origen animal. Pel seu baix contingut en grasses saturades i altres elements nocius per l’ésser humà, aquesta és una cuina sana i natural. Apte per a celíacs.
Contingut del curs
Contingut del curs:
1. Caldos, fondos, sopes i cremes:
a) Demi glace de cigrons, fons vegetal, sopes asiàtiques i cremes de verdures dolces
2. Hortalisses, verdures i algues:
a) Coccions i talls per a potenciar al màxim les propietats organolèptiques i energètiques de les verdures
3. Arrossos i altres cereals integrals:
a) Arròs integral, quinoa, mill i blat sarraí
4. Proteïnes vegetals:
a) Seità, tofu, tempeh i llegums
5. Postres
Requisits participants
Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.
· Complir com a mínim algun dels següents requisits:
- Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
- Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
- Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.
- Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
· Experiència professional, no es requereix.
· Altres
- Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat