Pastisseria artesana: tècniques de base
Formació subvencionada
Pràctic: 28, 29 Abril - 05, 06, 12 Maig
Horari: 17:00h - 21:0h
Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 15 Torredembarra
Objectius
Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.
Contingut del curs
1.Tècniques d’aplicació habituals:
1.1. Massa de petisú, bescuits, planxes i “melindros” .
1.2. Decoració de pastissos tradicionals: nates i tòfona, massini, nata i rovell cremat .
1.3. Mill fulls amb base pasta de full i mantega.
1.4. Assortit de pasta de full amb base margarina i mantega “Palmiers”, petits i grans.
1.5. Problemes més comuns i les seves solucions
Requisits participants
Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.
· Complir com a mínim algun dels següents requisits:
- Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)
- Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.
- Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.
- Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.
- Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.
· Experiència professional, no es requereix.
· Altres
- Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467
Documentació administrativa que cal aportar
Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:
- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent
- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.
- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada
- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM
- Aturats/es: DARDO actualitzat