Pastisseria artesana: tècniques de base

  Formulari requerit - Formulari formació subvencionada  
  • Compartir :  
Categoria: Taller cuina
Data: 28/04/2025 - 12/05/2025

Formació subvencionada

Pràctic: 28, 29 Abril - 05, 06, 12 Maig
Horari: 17:00h - 21:0h

Aula NO CUINO - Torredembarra
C/ Filadors 15 Torredembarra


Característiques
Modalitat
Presencial
Lloc pràctica
Aula No Cuino - Torredembarra
Hores pràctica
20h



Objectius

Adquirir els coneixements bàsics, teòrics i pràctics sobre els diferents tipus de matèries primeres i les principals elaboracions de pastisseria i rebosteria utilitzant els procediments i tècniques adequats així com les tècniques de fred per conservar i optimitzar la rendibilitat dels productes.

Contingut del curs

1.Tècniques d’aplicació habituals:
1.1. Massa de petisú, bescuits, planxes i “melindros” .
1.2. Decoració de pastissos tradicionals: nates i tòfona, massini, nata i rovell cremat .
1.3. Mill fulls amb base pasta de full i mantega.
1.4. Assortit de pasta de full amb base margarina i mantega “Palmiers”, petits i grans.
1.5. Problemes més comuns i les seves solucions

Requisits participants

Requisits d'accés de l'alumnat Acreditacions/ titulacions.

· Complir com a mínim algun dels següents requisits:

   - Certificat de professionalitat nivell 1 - Títol Professional Bàsic (FP Bàsica)

   - Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

   - Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent. - Certificat de Professionalitat de nivell 2.

   - Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

   - Haver superat qualsevol prova oficial d'accés a la Universitat.

 

· Experiència professional, no es requereix.

 

· Altres

   - Quan l'aspirant no disposi del nivell acadèmic mínim o de l'experiència professional, demostrarà coneixements i competències suficients per participar en el curs amb aprofitament mitjançant una prova d'accés UNA VEGADA FINALITZADA LA INSCRIPCIÓ. Enllaç prova d’accés: https://forms.gle/E32NtsQc6L5tQ2467 

Documentació administrativa que cal aportar

Per formalitzar la inscripció, una vegada complimentat el formulari cal adjuntar en el mateix formulari o enviar a info@vamformacio.cat la documentació que es detalla a continuació:

- Fotocopia DNI/NIE ambdues cares i vigent

- TITULACIÓ ACADÈMICA homologada pel Ministeri Educació Espanyol.

- Treballadors/es en actiu o ERTO: NÒMINA mes anterior per a treballadors en actiu / VIDA LABORAL actualitzada

- Autònoms/es: darrer REBUT AUTÒNOM

- Aturats/es: DARDO actualitzat

Formador/s


  
0
Tancar
0 Cursos
Subtotal 0,00 €