Inici   /   Feina activa

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

FEINA ACTIVA

Funcionament del nostre servei d'ocupació


Vam Formació i Ensenyament Professional està  acreditat pel Servicio Público de Empleo i per la Generalitat de Catalunya (SOC) com a AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ nº 0900000222.


COM HO FEM?

Els desocupats o treballadors que vulguin millorar el seu lloc de treball, o aquelles empreses que disposin d’una oferta de feina, poden accedir a la nostra PLATAFORMA i introduir per un costat els desocupats/treballadors el seu curriculum vitae, i per un altre costat les empreses poden insertar les seves ofertes de feina; en ambdós casos els nostres experts validaran la informació i automàticament es publicarà a la web.

Agencia de col·locació


COM OFERIM AQUEST SERVEI GRATUÏT A LES EMPRESES?

Totes les empreses poden introduir a la nostra plataforma les seves ofertes de treball.

Una vegada obtinguem les dades necessàries de l’oferta de feina, aquesta es publica al facebook de Vam, a la web, al taulell d’anuncis de les nostres oficines, i s’envia mail a la nostra base de dades d’alumnes que s’adeqüin al perfil sol•licitat.

Una vegada rebuts tots els currículums, aquests, i prèvia autorització de l’interessat, s’enviaran a l’empresa per tal que en faci la selecció final.

Finalitzar el procés de selecció per part de l’empresa, Vam Formació farà seguiment dels currículums enviats per a l’oferta de feina.

Vam Formació com a agència de col·locació ofereix aquest servei de forma totalment gratuïta.


OFERTES DE TREBALL A LA XARXA