Inici   /   Qui som

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Qui som

Des del 2010 VAM treballa per oferir un ampli ventall de serveis a les empreses, a treballadors i a persones en situació d'atur.

Com a Centre de Formació Acreditat per la Generalitat de Catalunya estem especialitzats en prevenció de riscos laborals, informàtica, seguretat alimentària, idiomes, desfibril·ladors automàtics, Renovació CAP transports, primers auxilis, aplicador i manipulador de Fitosanitaris. El principal objectiu és formar a treballadors, autònoms i aturats per millor en l'entorn de treball o formar-los per aconseguir trobar una feina.

Com a Servei de Prevenció de Riscos Laborals oferim a les empreses un servei integrat de la Llei de Prevenció, assessorant-los en tots les exigències legals al respecte. Actualment disposem d'instal·lacions a les nostres oficines de Torredembarra per a realitzar els reconeixements mèdics laborals.

Com a Agència de Col·locació oferim a les empreses una plataforma per poder gestionar les seves Ofertes de Feina, i als nostres alumnes i usuaris poden accedir com a demandants. La principal idea de l'agència de col·locació neix per oferir a les nostres empreses clients, treballadors que ja disposin de la formació obligatòria, i sobretot que aquesta formació sigui l'establerta per la normativa actual vigent.

Com a Protecció de dades us oferim el servei d'assessorament en aquesta matèria. Disposem d'un programa informàtic d'acord amb la normativa actual en protecció de dades que posem a disposició dels nostres clients, i amb un constant assessorament per tal de mantenir les empreses dins els termes de la legalitat vigent.

Com a Servei d'Assessorament en Seguretat Alimentària, oferim a totes les empreses que manipulin aliments, assessorament en dita matèria per donar compliment a la normativa vigent.