Alimentació i restauració
|
|
Gestió i costos en restauració |
|
Modalitat: presencial
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 20 hores
Pràctica: 0 hores
|
|
|
· Formació bonificable
· Formació amb descomptes especials per aturats
· Formació a mida. Demana'ns pressupost
|
|
Preu treballadors/autònoms: 170€
|
Objectius
Degut a l’ actual situació, econòmica , i la baixada dels rendiments d’ explotació, ja sigui de una gran industria o de una de tipus familiar, molts establiments necessiten de les eines de millora del seus rendiments, professionalitzant, la seva empresa com a objectius prioritaris, de minimitzar els seus costos, i maximitzar els seus ingressos , un cop acabat el curs que ha se servir de reflexió en molts casos, i de nous plantejaments en molts altres, es una acció formativa que el sector està reclamant amb urgència.
o Conèixer els conceptes bàsics implicats en la gestió de costos a la restauració.
o Conèixer els criteris de classificació dels productes.
o Conèixer el procediment per al càlcul dels preus de venda.
o Disposar d’eines d’aplicabilitat comercial.
o Conèixer la implicació de la gestió de costos en la tipificació de l’establiment
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula Programacio a mida
| | Teòric | | 31 Desembre
| | | |
Temari
1-ELS COSTOS 5 hores
Costos: bases teòriques.
Classificació de productes per grups funcionals.
Objectius de la classificació.
Aplicació dels costos en la funció comercial.
Traçabilitat del cost inicial al preu de venta.
2- EL PRODUCTE I L ‘INDIOSINCRACIA DEL ESTABLIMENT 5 hores
La recerca continuada de l’exclusivitat i el valor afegit.
Tipificació de l’establiment.
Valoració de l’oferta concèntrica i bases de posicionament.
Tipificació i valoració dels perfils de client.
3-CONCEPTES DIFRENCIAL APLICATS A LA VENTA 5 hores
Gestió d’equips de treball.
Concepte d’innovació.
Exemples innovadors.
La necessitat de reinventar-se.
4-CASOS PRACTICS 5 hores
Sistema de treball: Les classes es desenvoluparan combinant els continguts teòrics amb l’exposició de casos pràctics i la resolució d’exercicis pràctics per part dels alumnes.
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació