Alimentació i restauració
|
|
Taller de cuina de Nadal |
|
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 8 hores
|
|
|
· Formació bonificable
· Formació amb descomptes especials per aturats
· Formació a mida. Demana'ns pressupost
|
|
Preu treballadors/autònoms: 104€
|
Objectius
Taller pràctic i teòric cuina de Nadal, es treballaran dos propostes de menús, u, aperitiua en format més tpecnic i acutak amb concepte de menú degustació, i un altre en format de menú més tradicional.
En els dos primers dies es treballaran més les tapes, aperitius i entrants, i en els següents darrers dies es treballarà el plat principal i els postres.
El taller té un grau de dificultat mig i l’objectiu es donar idees noves i refrescar. Es treballaran els conceptes de l’estètica del gust i la visual.
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula Programacio a mida
| | Teòric\Pràctic | | 31 Desembre
| | | |
Temari
MENÚ DEGUSTACIÓ DE NADAL
Canapé cruixent de foie amb poma cruu
Pinxo de marisc i closca amb aire de mar
Ravioli vegetal de carbassó, formatge de cabra, pinyons i raïm
Pastís cruixent de vedella amb pipes, parmesà i sèsam
Canaló won tong de marisc amb crema de llagostins i la seva escuma
Corball de platja amb canalons subtils d’escamarlans i mango
Carre de corder amb crosta i patata palla
Bavaressa de turró de cicona amb anglesa de safrà
MENÚ CLÀSSIC DE NADAL
Piruleta de sobrassada amb formatge emmental
Broqueta de llagostí arrebossat amb romesco
Farcellet de salmo carpiere amb paillotte
Galets farcits amb beixamel de tòfona i cruixent de parmesà
Suquet de rap, llagostins, cloïsses i musclos
Confit d’ànec amb sals de fruites vermelles
Pastís Sacher amb sopeta de Xocolata blanca
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació