Alimentació i restauració
|
|
Taller pràctic de tapes, pintxos i aperitius |
|
Modalitat: Presencial
Mètode: Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 12 hores
|
|
|
· Formació bonificable
· Formació amb descomptes especials per aturats
· Formació a mida. Demana'ns pressupost
|
|
Preu treballadors/autònoms: 200€
|
Objectius
En l'actualitat l'elaboració de cuina "en petit format" s'ha convertit en un atractiu molt important de cara al consumidor dels serveis de restauració. Es per aixó que l'objectiu principal d'aquesta acció és el de realitzar i presentar tapes, pintxos i aperitius elaborats i atractius, d'acord amb la definició del producte, aplicant-hi normes d'elaboració punteres i imaginatives.
1. Realitzar les operacions d'aprovisionament intern de gèneres, interpretar fitxes tècniques o procediments alternatius i formalitzar els vals o documents previstos.
2. Identificar i disposar correctament els gèneres, estris i les eines necessaris per fer tapes, pintxos i aperitius.
3. Aplicar tècniques de regeneració, elaboració i presentació de tapes, pintxos i aperitius, a partir de la informació subministrada, seguint els procediments adequats i complint les normes de manipulació d'aliments.
4. Identificar els mètodes de conservació i llocs d'emmagatzematge adequats per a les elaboracions i aplicar-los, tenint-ne en compte la destinació o el consum assignats, la naturalesa dels seus components i les normes de manipulació.
5. Aconseguir ampliar i millorar l'oferta dels establiments, fen-la mes atractiva i de qualitat.
6. Participar en la millora de la qualitat durant tot el procés.
|
AULA |
|
MÈTODE |
|
DATES |
|
HORARI |
|
| Aula Programacio a mida
| | Teòric\Pràctic | | 31 Desembre
| | | |
Temari
1. Elaboració de tapes, pintxos i aperitius
- Definició i classificació.
- Tipus i tècniques culinàries.
- Decoracions.
- Aplicació de tècniques d'elaboració i presentació.
- Aplicació de tècniques de regeneració i conservació.
2. Participació en la millora de la qualitat
- Higiene alimentària.
- Assegurament de la qualitat.
- Activitats de prevenció i control de les entrades i processos per tractar d'evitar resultats defectuosos
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email:
info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.
Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita).
Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.
Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a
info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació