VAM Formació   /   Carretilles elevadores, plataformes elevadores, pont grua, INTERSECTORIAL (formació subvencionada)   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Carretilles elevadores, plataformes elevadores, pont grua, INTERSECTORIAL (formació subvencionada)

Formació TOTALMENT SUBVENCIONADA per a treballadors i/o autònoms
OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA UNE58451
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic

Durada:
Teoria: 12 hores
Pràctica: 12 hores
· Formació subvencionada
Objectius
- Capacitar al maneig segur d'operacions amb carretonselevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatoria en relació a la norma UNE58451.
- Conèixer de forma general, les modalitat, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de carrega en base als diferents equips utilitzats i l'entorn de treball en els que operen.
- Utilitzar el carretó de manera adequada segons l'entorn.
- Fer les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu
entorn, ni la carrega que desplaça ni l'entorn.

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula Torredembarra
Psg de l`Estació 10 A
Teòric24, 25 Gener
08:00 - 14:00
Aula Les Borges del Camp
C/ Noves Tecnologies 33
Pràctic26, 27 Gener
08:00 - 14:00
Temari
1.1.Definició
1.2.Moviments
1.3 Classificació
1.4.Sistemes motriu i hidràulic, panells de control, identificaci: de símbols
1.5.Normes d'ús: abans de arrencar el motor, mesures de prevenció mesures de protecció.
1.6.Maneig de càrregues: aprenent a treballar càrregues, principis de maneig, estabilitat, carretons equilibrades, distribució de la
càrrega
1.7.Característiques de les rodes per carretons
1.8.Tipus de rodes per carretons
2. Carretons de manutenció automotors
2.1.Consells per a la seva utilitzaci: generalitats, qualificació, selecció i deures del conductor, dispositius de seguretat, disposició
del local,verificacions diàries, normes per a la càrrega, normes generals de conducció i circulació, normes conducció carretó de forquilla,
casos particulars, prohibicions, regles de manteniment, inspeccions, verificacions periòdiques, consignes en cas d'incendi, prescripcions,
codi de circulació
2.2 Codi de seguretat per a la seva utilització i manteniment: introducció, regles generals d'utilització, regles per al conductor, consignes
d'entrenament.
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 Torredembarra
 Les Borges del Camp
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.