VAM Formació   /   Prevenció de riscos laborals Llei 31 1995   /   Informació del curs

   Cercador de cursos
Formulari inscripció via @gmail Formulari inscripció Accés a aula

Prevenció de riscos laborals Llei 31 1995

RISCOS ESPECÍFICS EN TREBALLS DEL PERSONAL D'OFICINES Art 19 Llei PRL + COVID19
Modalitat: ON LINE
Mètode: Teòric

Durada:
Teoria: 10 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable
Preu treballadors/autònoms: 75€     
Objectius
Curs de Prevenció de Riscos Laborals per tractar els aspectes més rellevants dels treballs realitzats en oficines per identificar els riscos existents i determinar les mesures de prevenció a aplicar per als treballadors
Obtenció dels coneixements bàsics en matèria preventiva en treballs executats per personal que desenvolupa la seva activitat en una oficina d'acord amb l'establert en l'article 19 de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals

   AULA    MÈTODE    DATES    HORARI   
Aula On line
Teòric22 Gener
Temari
Marc normatiu de prevenció de riscos laborals
Causes bàsiques d'accidents
Causes immediates d'accidents
Recomanacions bàsiques de prevenció:
1. Planificació de la tasca
2. Espais de treball
3. Esforços repetitius. Sobreesforços.
4. Postures
5. Il · luminació
6. Taula / taulell de treball
7. Cadira de treball
8. Pantalla d'ordinador
9. Útils
10. Utilització de la veu
11.Estrès

1. Coronavirus. El origen del virus
2. Covid19 - La malaltia del Coronavirus
3. Actuació davant d’un possible contagi. Prova Diagnòstic
4. Medidas de higiene personal. Limpieza y desinfección. Distanciamiento social. Mejora de la inmunitat. EPI barrera (guants, mascarilles ..)
5. Desescalada. Sector hostaleria i Restauració
16. Prevenció d'incendis
17 En cas d'incendi o emergència.
18 Primers auxilis i comportament davant d'un accident
Condicions específiques
Vam formació també realitza formació a mida per a empreses. En aquests casos, podem desplaçar-nos a les seves instal·lacions o voltants, a realitzar el curs en les dates i horari que els interessin. Consulti amb els nostres tècnics de formació al telèfon 977 645 895 o 664 802 549 o per email: info@vamformacio.cat. Podeu consultar la nostra ample oferta formativa a la web . Per a formacions a mida poseu-vos en contacte via mail.

Totes les formacions es poden bonificar pel sistema de bonificacions de la Seguretat Social (Fundació Tripartita). Vam Formació realitza totes les gestions sense cost addicional, per tal que les empreses recuperin el cost de la formació.

Formació de Carretilles elevadores, plataformes elevadores i pont grua:
No es podrà accedir a la part pràctica si no es supera prèviament l'examen de la part teòrica.
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.

Formació de manipulació d'aliments:
Obtenció del carnet: En aquest curs es pot complementar la titulació mitjançant carnet, per la qual cosa s'ha de portar una foto mida carnet el primer dia de curs. Pot fer-se també via email enviant-la a info@vamformacio.cat, indicant nom, cognoms, nom del curs i data en la qual està inscrit.
Demana informació
 Aturat       Empresa       Altres

*Nom i cognoms
*Email
*Telèfon
    Ubicació:
 On line
    Observacions
PUBLICITAT: En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), sol·licitem el seu consentiment per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (VAM FORMACIO I ENSENYAMENT PROFESSIOANL, SLO).
 Si    No
Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s'ha subscrit.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de els mateixos.
Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l'Interessat:
  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.