VAM Formació   /   Oferta formativa per a Alimentació i restauració

   Cercador de cursos
Accés a aula

Alimentació i restauració

Taller d’iniciació al tast de vins amb maridatge
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
El maridatge és l'art de combinar adequadament el vi i el menjar. Ni el plat ni el vi han de sobrepassar l'un sobre l'altre. Han de respectar-se mútuament. Un bon mar...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 16 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 240€     
Servei en restaurants i bars
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
dirigit a personal interessat en millorar les normes i els protocol d’acció del servei de Sala, en els àmbits de Restaurant, Hotel i Cafeteria. Es treballaran els conceptes ...
Modalitat: presencial
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 30 hores
Pràctica: 0 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
CUINA DE TEMPORADA
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
Objectius: Aprendre a elaborar plats i postres amb productes de temporada. DOCENT: Mariona Quadrada Mariona Quadrada, llicenciada en filologia catalana, treballa en l’àmbit...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 16 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Taller de Viticultura, tast i disseny de la carta de vins
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
Curs orientat al coneixement bàsic del procés vegetatiu de la vinya, dels processos de vinificació, iniciació al tast de vins i anàlisis organolèptic. Crear les eines i aju...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 12 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 200€     
Gestió i administració de cuines
Inici 31 Desembre Programacio a mida
Objectius:
Taller pràctic i teòric de com gestionar correctament una cuina, tenint en compte el disseny de la carta segons la temporada, la gestió de les mercaderies, les compres, i l’or...
Modalitat: Presencial
Mètode: Teòric\Pràctic
Durada:
Teoria: 0 hores
Pràctica: 12 hores
· Formació bonificable · Formació amb descomptes especials per aturats · Formació a mida. Demana'ns pressupost
Preu treballadors/autònoms: 220€